Бібліотека традиційна,бібліотека інноваційна: місце і роль в розвитку Вінниччини (+фото)

Бібліотека традиційна,бібліотека інноваційна: місце і роль в розвитку Вінниччини (+фото)

30.09.15 12:53 0 518
Під такою назвою, у читальній залі ОУНБ ім. К.А. Тімірязєва відбувся III Обласний бібліотечний Форум .

Організатор ом зібрання, яке присвячене Всеукраїнському дню бібліотек виступили управління культури і туризму Вінницької облдержадміністрації, Вінницька ОУНБ ім. К.А. Тімірязєва, громадська організація «Асоціація бібліотек Вінниччини».

У Форумі взяли участь директор Вінницької ОУНБ ім. К.А. Тімірязєва, президент ГО «Асоціація бібліотек Вінниччини» Наталя Морозова, начальник управління культури і мистецтв Вінницької облдержадміністрації України Станіслав Городинський.

Головними темами для обговорення під час Форуму стали - розвиток публічних бібліотек Вінниччини в умовах децентралізації влади та об'єднання громад, соціальне партнерство, подальше впровадження новітніх інформаційних технологій, запровадження стратегії діяльності бібліотек, спрямованої на збереження і розвиток бібліотек в умовах реформування, удосконалення традиційних та інноваційних форм обслуговування користувачів, використання соціальних мереж у популяризації літератури тощо.

У рамках програми було оголошено результати конкурсу «Світло провінції», виступили переможці та відбулось їх нагородження. Також було організовано автограф-сесію відомих вінницьких письменників та збір книг для Всеукраїнської акції «Бібліотека українського воїна».

Під час Форуму кращі працівники були відзначені грамотами Вінницької облдержадміністрації та обласної Ради та управління культури і мистецтв ОДА.

Для довідки:

30 вересня 2011 року відбувся І Обласний бібліотечний форум «Бібліотеки Вінниччини: новий образ у

новому столітті». Під час заходу була прийнята Резолюція, в якій підбито підсумки діяльності бібліотек, висвітлено здобутки і проблеми, окреслені основні вектори їх розвитку. Учасники II Форуму «Публічні бібліотеки регіону: нові реалії і вічні цінності» розглянули підсумки діяльності бібліотек області за 2012-2013 роки, намітили подальші шляхи їх функціонування, представлені в Резолюції зібрання.





















































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Тернопільська область: ...

КОМЕНТАРІ