На Вінниччині проведено інструктивно-методичне заняття щодо ведення призовної роботи (+фото)

На Вінниччині проведено інструктивно-методичне заняття щодо ведення призовної роботи (+фото)

30.09.15 09:29 0 618
У зв'язку з проведенням підготовки до чергового осіннього 2015 року призову юнаків на строкову військову службу та попередження помилок і недоліків, які виникають під час проведення такої важливої державної програми, на базі одного з багатьох передових військових комісаріатів області проведено інструктивно-методичне заняття щодо ведення призовної роботи.

Під керівництвом досвідченого начальника відділу призову Вінницького обласного військового комісаріату підполковника Михайла Дзигаленка до учасників заняття були доведені питання планування роботи з приписки та ведення обліку.

Особлива увага була акцентована на порядку організації та проведення медичного огляду юнаків. Дана питання неодноразово піднімалося в засобах масової інформації з наріканнями як батьків призовників, так і військовослужбовців комісаріатів щодо якісного та неупередженого обстеження та, в разі необхідності, до обстеження в лікувальних закладах.

На жаль, мають місце непоодинокі факти, коли юнаки після дообстеження у військові комісаріати не з'являються, ігноруючи свій конституційний обов'язок.

Як завірив військовий комісар Вінницького обласного військового комісаріату полковник Геннадій Долгашов, жоден юнак призовного віку, який повинен служити в армії згідно Закону України «Про військовий обов'язок і військову службу», отримає кваліфіковане медичне обстеження, відповідну юридичну консультацію та буде направлений для проходження військової строкової служби у військові частини та інші військові формування, що не приймають участь в зоні проведення антитерористичної операції. Разом з тим, жоден з тих, хто захоче безпідставно уникнути військової служби, буде мати в обов'язковому порядку справу з правоохоронними органами.

Вінницький обласний військовий комісаріат











Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ