Стан доріг Житомирщини

Стан доріг Житомирщини

30.09.15 08:51 0 555
На розширеній нараді, що пройшла 29 вересня, під головуванням голови Житомирської обласної державної адміністрації Сергія Машковського піднімалося питання підготовки дорожньо-мостового господарства області до роботи в осінньо-зимовий період.

Раціональна мережа автомобільних доріг загального користування Житомирської області становить 8548,3 км. На балансі служби автодоріг знаходиться 551 мостів і шляхопроводів.

Організацією, яка забезпечує повний комплекс робіт з зимового утримання автомобільних доріг загального користування, є ДП "Житомирський облавтодор".

За словами першого заступника начальника служби автомобільних доріг Ігоря Костюка у Житомирській області, до осінньо-зимового періоду заготовлено: 20,2 тис. т. піску (33,5% від потреби) та 0,7 тис. тон технічної солі (9,7% від потреби), техніка підготовлена на - 80%.

«Якщо коротко, то це занадто низький показник підготовки. Прошу керівництво ДП «Житомироблавтодор» звернути на увагу та негайно виправити становище поки іще є час і погодні умови дозволяють», - сказав Сергій Машковський.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ