В Житомирській області у Черняхівському районі правоохоронці затримали водія-винуватця ДТП,в якій загинув велосипедист

В Житомирській області у Черняхівському районі правоохоронці затримали водія-винуватця ДТП,в якій загинув велосипедист

30.09.15 12:14 0 581
26 вересня у с. Нераж Черняхівського району сталася дорожньо-транспортна пригода за участі автомобіля «Geely» та велосипедиста. Водій транспортного засобу з місця пригоди намагався зникнути, однак був затриманий інспекторами ДАІ на околиці села. Розпочато розслідування.

Близько 19.30 до Черняхівського РВ надійшло повідомлення про ДТП, в якій загинула людина, а водій автомобіля, що скоїв наїзд, залишив місце пригоди. Очевидці події змогли зафіксувати номер автомобіля-учасника ДТП та назвати його правоохоронцям.

Відтак патрульний наряд ДАІ, рухаючись до села, уже мав інформацію про транспортний засіб. По дорозі правоохоронці помітили автомобіль «Geely», що рухався назустріч, із характерними для ДТП пошкодженнями. Вимогу інспекторів водій авто проігнорував, тож транспортний засіб було заблоковано.

Керманича «Geely», як з'ясувалось, 55-річного жителя сусіднього села, було затримано та доставлено до райвідділу міліції. У чоловіка також було взято кров для дослідження на вміст алкоголю.

На місці події працювала слідчо-оперативна група міліції. Попередньо встановлено, за словами очевидців, що водій транспортного засобу не впорався з керуванням авто і скоїв наїзд на велосипедиста, який рухався у попутному з ним напрямку.

Нині за вказаним фактом розпочато досудове розслідування за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Чоловікові може загрожувати від 3 до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Прес-служба УМВС

України в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ