В Житомирській області радомишльські правоохоронці затримали парубка за підозрою у крадіжці грошей

В Житомирській області радомишльські правоохоронці затримали парубка за підозрою у крадіжці грошей

30.09.15 13:12 0 574
Правоохоронці викрили 26-річного жителя району у вчиненні крадіжки грошей з помешкання жительки с. Потіївки.

28 вересня до райвідділу міліції звернулася 53-річна жителька району із заявою про викрадення з її будинку 2200 гривень.

Провівши низку оперативно-розшукових заходів, правоохоронці встановили, що крадіжку вчинив 26-річний односельчанин заявниці.

Триває досудове розслідування за ч.1 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. За чинним законодавством таємне викрадення чужого майна карається штрафом, громадськими або виправними роботами, піврічним арештом або позбавленням волі строком до 3 років.

Шановні громадяни! Не забувайте вчасно подбати про безпеку свого майна. Намагайтеся зберігати цінні речі у недоступних для сторонніх осіб місцях, не запрошуйте малознайомих людей у власні помешкання. Укріпіть двері та вікна у власних оселях, офісах, торгівельних закладах тощо. Зауважте, що сучасні технічні та практичні засоби дозволяють надійно захистити приміщення від відвідування небажаних гостей. Приміром, розгляньте питання про встановлення охоронної сигналізації, що зведе намагання зловмисників заволодіти вашим майном до мінімуму.

Прес-служба УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Закарпатті охоронець ...
Наступна новина: Служба такси. Особенности ...

КОМЕНТАРІ