В Луцьку міський голова Микола Романюк здійснив черговий прийом громадян з особистих питань

В Луцьку міський голова Микола Романюк здійснив черговий прийом громадян з особистих питань

30.09.15 13:01 0 576
Міський голова Микола Романюк здійснив прийом громадян з особистих питань. Загалом до голови звернулося понад 40 жителів міста. Переважна більшість звернень лучан стосувалися ремонту та облагородження прибудинкових територій, будівництва житла для військовослужбовців-учасників АТО, а також вирішення земельних питань. Крім того, люди скаржилися на режим роботи пивного бару, що знаходиться на вулиці Ковельській, 47А та постійний шум у його околицях.

Звернулися й представники громадської організації “Янголятко” з проханням допомогти з пошуком приміщення для занять з дітками-аутистами.

Представники громадської організації розповіли, що раніше займалися з дітьми у приміщенні на вулиці Ківерцівській, 9б, але транспорт туди рідко ходить і батькам з дітьми важко добиратися. Та й в холодну пору року це нерідко ставало причиною виникнення простудних захворювань. То ж їм більше нічого не залишалося, окрім, як залишити це приміщення.

За словами міського голови, з наступного року розпочне свою роботу центр реінтеграції людей з обмеженими можливостями на вулиці Бенделіані, і діти цієї категорії матимуть хороші умови для реабілітації та навчання. Оскільки, центр запрацює лише через рік, він пообіцяв посприяти та знайти тимчасове приміщення для занять.

За результатами прийому всім заявникам було надано роз'яснення. Окрім того, Микола Романюк доручив відповідним структурним підрозділам міської ради в найкоротші терміни вирішити проблемні питання лучан. При цьому, кожне питання також буде й на особистому контролі у міського голови.

Департамент “Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку”

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільська область: ...
Наступна новина: На Закарпатті охоронець ...

КОМЕНТАРІ