У Хмельницькій області футбольний чемпіонат пам’яті героя АТО Володимира Соломчука провели в м.Деражня

У Хмельницькій області футбольний чемпіонат пам’яті героя АТО Володимира Соломчука провели в м.Деражня

30.09.15 09:04 0 587
Чемпіонат з міні-футболу, присвячений пам'яті загиблого бійця АТО Володимира Соломчука, відбувся за участі команд молодіжної громадської організації «Ліга молоді Деражнянщини» та за сприяння сектору молоді та спорту Деражнянської райдержадміністрації.

Володимир Соломчук, який був членом організації, захищаючи територіальну цілісність та незалежність України, 5 вересня 2014 року загинув біля села Цвітні Піски Слов'яносербського району Луганської області.

Щоб пам'ять про нього жила довго, його товариші провели чемпіонат в якому взяли участь 6 команд, що були розділені на дві групи згідно жеребкування.

На відкриття чемпіонату завітали батьки та друзі загиблого воїна. Батьки Володимира в знак вдячності вручили голові громадської організації фут-зальний м'яч та побажали всім миру, щоб молодь займалася спортом, а не брала зброю до рук «адже спорт нас зближує, об'єднує та ріднить».

Чемпіонат виявився цікавим і напруженим. Всі команди грали тільки на перемогу, поступатися ніхто не хотів і до останнього туру зберігалася інтрига.

По завершенню змагань, переможців та призерів було нагороджено кубками, грамотами, а також грошовою спонсорською допомогою.

За загальним протоколом заходу І місце отримала команда «Ліга молоді», ІІ місце – «Цукровик», ІІІ місце – «Завод».

Учасники команд та глядачі, які прийшли повболівати, залишилися задоволені проведеним заходом і вирішили щороку проводити такий чемпіонат в пам'ять про свого товариша.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Сім’я – для ...
Наступна новина: В Луцьку на проспекті ...

КОМЕНТАРІ