На Хмельниччині рятувальники разом із ліцензіатами,які надають послуги протипожежного призначення,обговорили подальшу співпрацю

На Хмельниччині рятувальники разом із ліцензіатами,які надають послуги протипожежного призначення,обговорили подальшу співпрацю

30.09.15 11:18 0 463
28 вересня у гарнізонному клубі Головного управління ДСНС у Хмельницькій області відбулась семінар-нарада з представниками суб’єктів господарювання, які здійснюють господарську діяльність із надання послуг і виконання робіт протипожежного призначення щодо роз’яснень внесених змін до нормативно-правових актів.

Розпочав захід начальник Головного управління Едуард Братко, який зосередив увагу присутніх на тому, що найбільш ефективним засобом зменшення шкоди та збитків, яких зазнають суспільство, держава і кожна окрема особа в результаті надзвичайних ситуацій – запобігати та попереджати їх виникнення, що, у свою чергу, забезпечить безпечні умови життєдіяльності для населення.

Далі перед присутніми виступив заступник начальника Головного управління з державного нагляду (контролю) у сфері пожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту Сергій Юра, який ознайомив щодо стану із пожежами та надзвичайними ситуаціями на території області, а також проаналізував впровадження систем та засобів протипожежного захисту. На семінарі також були розглянуті питання стосовно основних зміни до нормативно-правових актів у галузі ліцензування, а також порушення в ході надання ліцензіатами послуг протипожежного призначення.

У Хмельницькій області зареєстровано 63 суб’єкти господарювання, які згідно отриманої ліцензії можуть надавати послуги і виконувати роботи протипожежного призначення. Працівники Головного управління приділяють максимум уваги стосовно надання консультацій ліцензіатам, розгляду та надання пропозицій до проектної документації щодо влаштування та монтажу систем протипожежного захисту, здійснюють виїзди для участі в роботі комісій із прийняття до експлуатування виконаних робіт протипожежного призначення.

«Покладаю певні надії на те, що результати цього семінару посприяють не тільки обміну накопиченим досвідом, але й пошуку нових ініціатив у питаннях розв'язання проблем, які виникають під час здійснення ліцензійної діяльності» - зазначив Едуард Братко підводячи підсумки наради.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Завершилися навчання ...

КОМЕНТАРІ