Ужгородські міліціонери вилучили наркотичні речовини

Ужгородські міліціонери вилучили наркотичні речовини

30.09.15 08:43 0 566
У 45-річного мешканця міста вилучено метамфітамін і марихуану, а в його підвалі знайшли електронні ваги для зважування та ще кілька пакетиків з марихуаною.

Під час відпрацювання території міста Ужгорода, в поле зору працівників сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Ужгородського міськвідділу міліції потрапив 45-річний місцевий мешканець. В присутності понятих, в ужгородця вилучили два поліетиленові пакети з речовиною схожою на синтетичний наркотик – метамфетамін та чотири пакетики з речовиною рослинного походження зеленого кольору схожу на марихуану. Крім того, при огляді підвалу, було виявлено та вилучено ще чотири поліетиленові пакети з речовиною рослинного походження зеленого кольору схожу на марихуану.

Зі слів ужгородця, наркотичні речовини зберігав для власного вживання. Вилучені речовини направлено на дослідження до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Закарпатській області. Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження. Триває слідство.

Інформація Ужгородського МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Двоє школярів з ...
Наступна новина: Стан доріг Житомирщини

КОМЕНТАРІ