Тернопільська область: ліквідовано пожежу житлової будівлі на території садового товариства

Тернопільська область: ліквідовано пожежу житлової будівлі на території садового товариства

30.09.15 12:58 0 555
29 вересня о 00:08 до оперативно-диспетчерської служби оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України у Тернопільській області надійшло повідомлення про пожежу в селі Буцнів Тернопільського району.

На виклик негайно вирушили рятувальники. Під час проведення розвідки вони встановили, що горить двохповерховий житловий будинок на території садового товариства. Площа пожежі становила близько 60 м.кв., існувала серйозна загроза подальшого розповсюдження полум’я, що могло призвести до масштабної пожежі. Горіння супроводжувалось виділенням їдкого диму.

До ліквідації пожежі були задіяні чергові караули 1-ї та 3-ї державних пожежно-рятувальних частин Управління. Працюючи в екстремальних умовах високої температури та значного задимлення о 01:18 вогнеборці зупинили поширення вогненної стихії, а о 04:16 пожежу було повністю ліквідовано. Під час гасіння врятовано дві сусідні будівлі.

На жаль, не обійшлось без жертв: на місці пожежі виявлено тіло загиблого власника будівлі, громадянина 1968 року народження. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Бібліотека ...
Наступна новина: В Луцьку міський голова ...

КОМЕНТАРІ