В Тернополі вчена рада ТНЕУ погодила виділити земельну ділянку для учасників АТО

В Тернополі вчена рада ТНЕУ погодила виділити земельну ділянку для учасників АТО

30.09.15 16:20 0 598
760 учасників АТО у Тернополі звернулися до міської ради про виділення їм земельних ділянок під будівництво індивідуального житла. Станом на задоволені 733 заяви, з яких 244 заявники уже завершили усю процедуру оформлення документів.

Як зауважив міський голова Тернополя Сергій Надал, є частина звернень щодо виділення земельних ділянок, які міськрада не може задовольнити у зв’язку з нестачею землі.

«Для того, щоб ми могли виділяти у подальшому земельні ділянки учасникам АТО у Тернополі, ми звернулися до ТНЕУ та Міністерства освіти і науки, щоб вони місту виділили земельну ділянку у сторону Львівської траси, яка належить університету для будівництва житла для військовослужбовців. Я вдячний вченій раді ТНЕУ, яка прийняла рішення виділити частину землі для міста,- каже Сергій Надал. - Це означає, що після проходження необхідних процедур, місто згодом зможе задовольнити звернення учасників АТО, які перебувають у черзі на земельну ділянку».

Очільник Тернополя додає, що на жаль, ми живемо у стані війни і кожного року в місті збільшується кількість людей, які є учасниками АТО. Саме тому раніше місто прийняло рішення виділити земельну ділянку для бійців на вул. Микулинецька для будівництва індивідуального житла.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині міліція ...
Наступна новина: З питань цивільного захисту ...

КОМЕНТАРІ