Чернігів: Міська лікарня №3 отримала сучасний УЗД-апарат

Чернігів: Міська лікарня №3 отримала сучасний УЗД-апарат

30.09.15 17:03 0 612
Міська лікарня №3 Чернігівської міської ради отримала сучасний УЗД-апарат. Документи на сучасне медичне обладнання головному лікарю медзакладу Віктору Янголю вручив міський голова Олександр Соколов.

За його словами, оновлення медичного обладнання у міських лікарнях є надзвичайно важливою справою, адже вчасна діагностика дозволяє виявити захворювання на ранніх етапах та успішно його лікувати. Ультразвукова діагностична система придбана за кошти міського бюджету.

"Ми намагаємося оновлювати обладнання міських лікарень і працюємо у цьому напрямі", - зазначив О.Соколов.

Так, упродовж 2014 року для Чернігівської міської лікарні № 1 придбано мамографічний комплекс, Чернігівської міської лікарні № 2 – мобільну рентгенівську діагностичну С-подібну систему, хірургічний стіл та реанімаційно-хірургічний монітор; для КЛПЗ "Чернігівська міська лікарня № 3" – 4 медичних ліжка; лікарні № 4 – флюорограф і додаткове обладнання для нього, 4 медичних ліжка; пологового будинку – 3 функціональних пологових ліжка, лабораторне обладнання; дитячої стоматологічної поліклініки – компресор, стоматологічну установку та проведено капітальний ремонт приміщення із заміною вікон; дитячої поліклініки № 1 – сканер ультразвуковий діагностичний (УЗД апарат).

Впродовж 2015 року в міських лікарнях №№ 1,2,3 та пологовому будинку поновлено резервні джерела електропостачання. Для дитячих поліклінік №№ 1,2 придбано лабораторне обладнання, для лікарні №4 спеціалізовану медичну машину "Газель 27-05" та стоматологічну установку для дитячої стоматологічної поліклініки. Крім того, виділено кошти для придбання УЗД-апарату для міської лікарні №4.

Ірина Синельник
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ