День туризму в Чернігові: яскраво,весело,пізнавально

День туризму в Чернігові: яскраво,весело,пізнавально

30.09.15 12:47 0 562
В Чернігові 27 вересня на Алеї героїв відбулися заходи з нагоди святкування Всесвітнього дня туризму та Дня туризму в Україні.

Чернігівці та гості нашого міста мали змогу ознайомитися з виставкою «Чернігівщина туристична», на якій було представлено весь туристичний потенціал області, а також експозиції з районів, музеїв та заповідників, готелів, баз відпочинку, провідних туристичних операторів, активних видів відпочинку, вищих навчальних закладів та традиційне «Містечко майстрів».

В офіційному відкритті свята взяли участь голова Чернігівської облдержадміністрації Валерій Куліч та керуючий Чернігівською єпархією Української православної церкви Київського патріархату архієпископ Чернігівський та Ніжинський Євстратій (Зоря).

Під час офіційного відкриття свята голова Чернігівської облдержадміністрації зазначив:«Чернігівщина має величезний туристичний та рекреаційний потенціал, величну історію, мальовничу природу, і ми повинні пишатися Чернігівщиною, аби зберегти та примножити цей потенціал для майбутніх поколінь». Також голова Чернігівської ОДА нагородив кращих представників туристичної галузі області почесними грамотами й подяками голови Чернігівської ОДА, а директор Департаменту культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської облдержадміністрації Ірина Должикова нагородила представників турбізнесу почесними грамотами департаменту.

Прекрасну атмосферу цього свята створила концертна програма учасників фестивалю «Яскрава країна», півфіналістів конкурсу «Чернігів The best» і солістів обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм.

Заключним акордом свята став флеш-моб від учасників фестивалю «Яскрава країна» та яскравий гала-концерт фестивалю.

Також у цей день відбулися акції «День відчинених дверей» у Чернігівському обласному історичному музеї ім. В. Тарновського, Чернігівському літературно-меморіальному музеї-заповіднику М. Коцюбинського та Чернігівському обласному художньому музеї ім. Г.Галагана.

За інформацією з офіційного сайту облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: Бібліотека ...

КОМЕНТАРІ