Чернігів: Спільними зусиллями

Чернігів: Спільними зусиллями

30.09.15 13:20 0 455
У Чернігові 25 вересня відбулася спільна нарада фахівців управління Пенсійного фонду України, відділів Державної виконавчої служби Чернігівського міського управління юстиції, ДПІ у м. Чернігові ГУ ДФС України у Чернігівській області та Чернігівського міського відділу УМВС України в Чернігівській області на тему: «З питань реалізації заходів, спрямованих на погашення заборгованості зі страхових та єдиного внесків».

Було проведено ознайомлення з виконавчими провадженнями, обговорено результати спільної роботи, шляхи вирішення проблемних питань.

Начальник відділу платежів до пенсійної системи проінформував присутніх, що станом на 01.09.2015 року на виконанні знаходиться 3398 виконавчих документи на суму 29386,9 тис. грн. Протягом 8 місяців 2015 року надходження від ДВС склали 3 147,9 тис. грн., що становить 10,7 % від сум, які підлягали примусовому виконанню. Особливу увагу приділив проблемним боржникам, виконавчі документи щодо яких перебувають на виконанні.

На нараді наголошувалося на необхідності активізації спільних дій та використання в повному обсязі повноважень, визначених законодавством про виконавче провадження щодо стягнення заборгованості. Узгоджено графіки на наступний місяць спільних виїздів за місцезнаходженням боржників для виявлення джерел погашення боргу до бюджету Фонду.

За інформацією ПФУ в Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: ДІЕЕСМ обстежить стан ...

КОМЕНТАРІ