Степан Барна: "Наші хлопці хочуть бачити справедливість тут!"

Степан Барна: "Наші хлопці хочуть бачити справедливість тут!"

30.09.15 09:55 0 584
Культурно- мистецька програма для учасників АТО та членів їх сімей "Боже, ради миру і краси збережи для нас цвіт України!" відбулася 29 вересня у Шумському районному будинку культури.

Привітав бійців голова обласної державної адміністрації Степан Барна.

«Ще не так давно ми навіть не могли уявити, що в наш дім прийде війна, що наша область однією з перших дала стільки добровольців, - наголосив очільник краю. - Наші хлопці хочуть бачити справедливість тут. Тому ми маємо міняти ставлення один до одного, маємо зміцнювати наш мир і зміцнювати державність».

За словами Степана Барни, область має 65 Героїв, які не уникали служби у війську і віддали своє життя за незалежність України.

«Наш обов`язок пам ятати про них, - зауважив голова ОДА. – Водночас маємо дбати про наших демобілізованих та тих, хто ще на передовій. Мені дуже приємно, що з Шумського району відгукнулися захищати нашу Батьківщину понад 200 осіб. Дякую за мужність і патріотизм!».

Очільник області вручив військовослужбовцям відзнаки начальника Генерального штабу – Головнокомандувача Збройних Сил України «Учасник АТО».

Артисти Тернопільської філармонії за підтримки благодійного фонду ім. Арсена Монастирського дали концерт. Також дітям учасників АТО від фонду подарувати канцелярське приладдя.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У чернігівських школах ...
Наступна новина: Вінничани на латвійському ...

КОМЕНТАРІ