Закарпаття: група учнів на Виноградівщині потрапила за ґрати… на екскурсію

Закарпаття: група учнів на Виноградівщині потрапила за ґрати… на екскурсію

30.09.15 14:30 0 604
Провести екскурсію для підлітків вирішили співробітники кримінальної міліції у справах дітей Виноградівського РВ УМВС та Виноградівської кримінально-виконавчої інспекції державного департаменту виконання покарань в Закарпатській області.

В рамках візиту неповнолітні мали змогу побачити порядок і умови утримання в ізоляторі тимчасового тримання, дізнатись про режим, який діє в установі, заглянути в камери, карцер. Міліціонери розповіли учням про права і обов'язки підслідних, про обмеження, які діють за ґратами, як часто можна мати побачення з рідними, чим годують. В ході екскурсії співробітники установи відповіли на всі запитання, які виникали у юнаків.

«Краще один раз побачити, ніж сім разів почути», - говорить народна мудрість. Тому учні на власні очі переконалися в тому, що за високим муром зовсім не так весело, як це показано у фільмах, чи як це оспівує "шансон".

Здається, правоохоронці справилися зі своєю основною задачею-переконати підлітків, що на волі набагато краще.

«Сподіваюся, побачивши на власні очі життя «по той бік ґрат», вони серйозно замисляться над своїми вчинками, стилем життя і кожен зробить для себе правильний висновок», - говорить оперуповноважений відділу кримінальної міліції у справах дітей Йосип Жовчак.

Інформація Виноградівського РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Хмельницькій області ...
Наступна новина: Василь Хомінець: «Влада ...

КОМЕНТАРІ