У Рівненській області більше 20 сарненських безробітних отримають роботу у Військовій частині

У Рівненській області більше 20 сарненських безробітних отримають роботу у Військовій частині

30.09.15 09:35 0 552
Ефективною формою співпраці з роботодавцями щодо пошуку претендентів на вакантні місця є проведення ярмарків вакансій. Безпосереднє спілкування роботодавців з безробітними у присутності працівників центру зайнятості дає більш ефективний результат. Він є одним з найдієвіших способів надання допомоги громадянам у підборі підходящої роботи, а роботодавцям – у якісному підборі персоналу.

Наприкінці минулого тижня до Сарненського районного центру зайнятості звернулися представники Військової частини А0153 з проханням надати допомогу у підборі працівників. Для проведення робіт з ремонту та відновлення військової техніки, а також забезпечення працівниками нових цехів, які будуть відкриті з початку жовтня, виникла потреба у фахівцях більше 20 професій. Роботодавцю потрібні гальваніки, чистильники, комірники, слюсарі-електрики, малярі, завідувач сховища, складачі, комплектувальники, електрогазозварники, столярі, теслярі, начальник майстерні, закрійники, швачки, фрезерувальники, токарі, слюсарі, техніки, ковалі ті інші.

Для задоволення потреби у кадрах роботодавцю був організований ярмарок вакансій, на який фахівці центру зайнятості запросили шукачів роботи, в тому числі й внутрішньо переміщених осіб.

25 вересня у приміщення районного будинку дітей і молоді на зустріч із працедавцем завітало більше 60 осіб. Заступник командира військової частини Дмитро Яцків розповів про вакансії, в яких виникла потреба, ознайомив присутніх з режимом роботи, детально визначив вимоги до майбутніх працівників, розмір заробітної плати, соціальні гарантії працівників тощо. Також присутні мали змогу переглянути відеоролик про військову частину.

Від фахівців служби зайнятості безробітні отримали консультації з питань проходження стажування на робочому місці, можливості проходження профнавчання за направленням центру зайнятості, написання резюме тощо.

Зустріч роботодавця із шукачами роботи була корисною для обох сторін, оскільки працедавець зміг приглянутися до своїх майбутніх працівників, поповнити базу даних трудового потенціалу, а безробітні – зорієнтуватися, які саме фахівці потрібні та показати свої здібності й досвід.

Важливим результатом проведеного ярмарку є те, що більше 20 осіб отримали направлення на працевлаштування, успішно пройшли співбесіду з роботодавцем і будуть працевлаштовані на початку жовтня.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінниччині проведено ...
Наступна новина: Чернівецька область: на ...

КОМЕНТАРІ