Житомирщина: проблемні питання пожежної безпеки в закладах освіти області

Житомирщина: проблемні питання пожежної безпеки в закладах освіти області

01.10.15 17:39 0 633
29 вересня, відбулося чергове засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

На порядок денний були винесені питання про затвердження заходів щодо підготовки населених пунктів та об'єктів області до функціонування під час осінньо-зимового пожежонебезпечного періоду 2015/16 року, підготовку обласних служб, органів виконавчої влади та місцевого самоврядування до дій в осінньо-зимовий період, стан підготовки закладів освіти з питань пожежної та техногенної безпеки до нового навчального року, протипожежний стан ринків області та зняття з обліку захисних споруд ЦЗ.

Заступник начальника управління з державного нагляду та контролю в області Олег Шахрай повідомив, що найбільше невиконаних заходів з пожежної безпеки залишилося в освітніх закладах Баранівського, Володарсько-Волинського, Житомирського, Коростишівського, Народицького, Новоград-Волинського, Олевського районів та міста Житомира. Спеціалістами відділу державного нагляду (контролю) у сфері пожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту було проведено ряд перевірок в освітніх закладах, які показали недоліку у підготовці до нового навчального року. Спільно з керівництвом закладів вживалися усі можливі заходи щодо найшвидшого усунення цих недоліків, проте залишається ще багато об'єктів, де питання пожежної безпеки не вирішені.

Олег Шахрай також закликає керівників районів та освітніх закладів здійснити аналіз протипожежного стану об'єктів сфери освіти, розробити план усунення недоліків та звертатися до управління з державного нагляду та контролю за практичними порадами.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ