В Житомирській області забезпечення Урядом захисту законних прав та інтересів громадян на отримання інформації

В Житомирській області забезпечення Урядом захисту законних прав та інтересів громадян на отримання інформації

01.10.15 09:58 0 632
Коментуючи схвалену Урядом Постанову «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо оприлюднення відомостей про суб'єктів речових прав на земельні ділянки» на засіданні Віце-прем'єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко повідомив,що тепер кожен громадянин України зможе вільно переглядати, копіювати та роздруковувати інформацію про суб'єктів речових прав, занесених до Держземкадастру.

«Відповідною постановою Кабміну вносяться зміни до Переліку адміністративних послуг та Порядку їх надання Державною службою України з питань геодезії, картографії та кадастру. Крім того, визначаються особи та ограни державної влади, органи місцевого самоврядування, які мають право на отримання інформації із Держземкадастру», - пояснив урядовець.

На офіційному сайті Держгеокадастру будуть оприлюднені всі дані про суб'єктів речових прав, внесених до Державного земельного кадастру. «Разом з тим, всіх власників земельних ділянок будуть повідомляти, хто питає інформацію про них. Це нормальна, цивілізована практика, це ще один крок до знищення корупції в країні», - зазначив Геннадій Зубко.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області в ...
Наступна новина: Тернопілля: підприємство ...

КОМЕНТАРІ