В Житомирській області статус учасника війни працівникам,які брали участь в АТО

В Житомирській області статус учасника війни працівникам,які брали участь в АТО

01.10.15 08:05 0 599
Питання встановлення статусу учасника війни працівникам, які брали участь в АТО, розглядатимуть діючі комісії. Про це йдеться у постанові Уряду № 739 «Питання надання статусу учасника війни деяким особам» від 23 вересня 2015 р.

Документом передбачено покладення на діючі комісії, утворені відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 26 квітня 1996 р. № 458 «Про комісії для розгляду питань, пов'язаних із встановленням статусу учасника війни відповідно до Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», розгляд питань, пов'язаних із встановленням статусу учасника війни, працівникам підприємств, установ та організацій, які залучалися та брали безпосередню участь у забезпеченні проведення антитерористичної операції, перебуваючи безпосередньо в районах АТО в період її проведення.

Постановою визначено підстави для надання відповідного статусу. Зокрема, це документи про безпосереднє залучення до виконання завдань АТО в районах її проведення (витяги з наказів керівника Антитерористичного центру при Службі безпеки України), а також документи про відрядження (витяги з наказів, розпоряджень, посвідчень про відрядження, книг нарядів, матеріалів спеціальних розслідувань за фактами отримання поранень).

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: В Луцьку розпочала роботу ...

КОМЕНТАРІ