У Тернополі триває реконструкція площі Героїв Євромайдану

У Тернополі триває реконструкція площі Героїв Євромайдану

01.10.15 08:50 0 571
Реконструкція площі Героїв Євромайдану триває. Cтан проведення ремонтних робіт оглянув міський голова Тернополя Сергій Надал. Очільник міста зауважив, до Покрови тут планується відремонтувати дорожнє покриття та провести зміну руху дорожньої частини. Робиться це все за кошти інвестора.

«Одночасно тривають роботи і з облаштування самої площі Героїв Євромайдану бруківкою та місць відпочинку. А от основа для пам’ятника виготовляється за кошти міського бюджету - каже Сергій Надал. - Ці роботи заплановано завершити до кінця жовтня».

Міський голова зазначає, що у місті є багато робіт, які проводяться у співпраці влади та інвесторів, наприклад, будівництво картингової траси, зараз це ще й реконструкція площі Героїв Євромайдану і така співпраця є хорошим прикладом для інших, як необхідно долучатися до розбудови міста.

Долучитися до спорудження пам’ятнику Героям Небесної сотні може кожен бажаючий, перерахувавши кошти із призначенням платежу «На спорудження пам’ятника Героям «Небесної сотні»» за наступними реквізитами:

p/p 35425305048629

банк ГУДКСУ у Тернопільській області

МФО 838012

ЄДРПОУ 02230572

46001 м. Тернопіль, б-р. Т.Шевченка,1

Тел. (0352) 42-06-72.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельницька область: ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ