Тернопілля: підприємство «Промінь» хочуть вивести з кризового стану

Тернопілля: підприємство «Промінь» хочуть вивести з кризового стану

01.10.15 10:05 0 525
З метою вирішення проблемних питань ТДНТП “Промінь” видано доручення голови обласної державної адміністрації від 21.09.2015 № 107 “Про утворення робочої групи з вивчення можливих шляхів виходу ТДНТП “Промінь” з кризового стану”.

29 вересня 2015 року під головуванням першого заступника голови облдержадміністрації, керівника робочої групи Івана Крисака відбулось перше засідання робочої групи, на якому розглянуто стан справ та обговорено проблемні питання підприємства.

Довідково:

ТДНТП „Промінь” засноване в 1978 році, є державним комерційним підприємством, яке входить до складу Державного Концерну „Укроборонпром” (постанова Кабінету Міністрів України від 29 грудня 2010 р. № 1221) та відноситься до переліку підприємств, що мають стратегічне значення для економіки і безпеки держави (постанова Кабінету Міністрів України від 04 березня 2015 р. № 83).

Основною спеціалізацією підприємства є:

– створення і введення в експлуатацію наземних антенних систем (стаціонарних, мобільних), супутникових та релейних комунікаційних мереж зв'язку, прийому-передачі інформації, дистанційного зондування Землі.

– виготовлення металоконструкцій, металообробка різного роду складності, ремонт, реставрація вузлів, деталей, машин.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ