На Тернопіллі ліквідовано пожежу зернової сушки

На Тернопіллі ліквідовано пожежу зернової сушки

01.10.15 08:09 0 548
30 вересня о 06:34 на пункт зв’язку 10-ї державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про пожежу зернової сушки, що виникла в місті Хоростків Гусятинського району, на вулиці Незалежності, 1, на території місцевого аграрного підприємства. На виклик негайно вирушили працівники 21-го державного пожежно-рятувального поста (м.Хоростків).

Як було встановлено, загорання виникло близько 06:20, в сушильному відсіку, де на той час містилось 70 тон насіння соняшника. На момент прибуття вогнеборців площа пожежі становила 60 м.кв. Існувала загроза поширення полум’я на сусідні споруди, тому було прийнято рішення про залучення до ліквідації пожежі додаткових сил та засобів. Відтак на допомогу Хоростківським рятувальникам вирушили вогнеборці місцевої пожежної команди села Яблунів та черговий караул 10-ї державної пожежно-рятувальної частини (смт.Гусятин).

Пожежа супроводжувалась значним виділенням диму, тож для роботи в задимлених приміщеннях було залучено ланку газодимозахисної служби. Працюючи в екстремальних умовах працівники ДСНС вже о 07:10 локалізували пожежу, а о 07:35 – ліквідували. Завдяки оперативному втручанню рятувальників врятовано насіння соняшника на суму 1,5 мільйона гривень та елеватор. На місці події загиблих та травмованих не виявлено.

Причина пожежі та сума матеріальних збитків встановлюються.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: В Закарпатській області у ...

КОМЕНТАРІ