Підприємство «Сегеш – Україна» відкриє нову лінію виробництва

Підприємство «Сегеш – Україна» відкриє нову лінію виробництва

01.10.15 09:27 0 1007
У рамках робочої поїздки голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна побував на спільному українсько-естонському підприємстві ТОВ «Сегеш – Україна», розташованому в райцентрі Шумськ.

Очільник області ознайомився з потужностями фабрики, що спеціалізуються на пошитті робочого одягу з текстилю. Готовий товар — робочу уніформу — сучасне європейське підприємство експортує за кордон.

«Спільне українсько­-естонське підприємство “Сегеш -­ Україна” є одним з найпотужніших промислових об'єктів Шумщини, — відзначив Степан Барна».

фабрика наповнена найсучаснішим швейним обладнанням, де переважна більшість виробничих ланок – комп'ютеризована. У районі вказане виробництво забезпечує робочі місця для не лише для жителів містечка Шумськ, а й багатьом мешканцям навколишніх сіл. Більше того, має всі можливості наростити свої виробничі потужності. До кінця року планується розширення виробництва за рахунок відкриття нової лінії пошиття форменого одягу. Відтак чисельний штат збільшиться на 20-25 осіб, що забезпечить нові робочі місця.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: на ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ