В Луцьку депутати озвучили свої запити і запитання

В Луцьку депутати озвучили свої запити і запитання

01.10.15 14:20 0 555
Депутати на пленарному засіданні озвучили свої запити і запитання.

Депутат Євген Ткачук зауважив, що до нього звернулися жителі вул. Даньшина, 1 (148 підписів громадян) з проханням відремонтувати дорогу на прибудинковій території. А мешканці мікрорайону ЛПЗ просили посприяти покращенню транспортного сполучення через вул. Львівську до вул. Ковельська.

Депутат Анатолій Бірюков наголосив на необхідності наведення благоустрою під сходами мосту на пр-ті Перемоги. За його словами, доречно також почистити русло річки Сапалаївка біля мосту на вул. Шопена.

До Олени Голєвої звернулися представники ГО “Янголята”, які опікуються хворими на аутизм дітьми, з проханням посприяти у наданні приміщення комунальної власності за пільговими умовами для діяльності цієї громадської організації.

Юрій Вега озвучив прохання батьків, діти яких відвідують дитячий садок на вул. Грабовського. Вони просять замінити вікна на енергоощадні. Депутат також просив обстежити декоративний балкон на вул. Винниченка, 25 та інші подібні об'єкти і щоб своєчасно їх відремонтувати.

Аскольд Пекарський, окрім вирішення побутових питань своїх виборців, просив доручити керівнику Луцького спеціалізованого комбінату комунально-побутового обслуговування подбати про зовнішній вигляд (спецодяг) копачів ям.

Депутат Микола Яручик озвучив сім запитів, усі вони були підтримані колегами. Більшість із них стосувалися ремонту прибудинкових територій та благоустрою.

Депутат Андрій Козюра адресував своє звернення міському голові та дирекції ДКП “Луцьктепло”. Він просив переглянути норми споживання тепла у будинках, де не встановлені лічильники.

Сергій Григоренко озвучив звернення жителів гуртожитку вул. Сагайдачного,1 щодо сприяння у приватизації житла мешканцями.

Депутат Павло Данильчук у своєму запиті просив взяти на утримання КП “Парки та сквери м. Луцька” природну пам'ятку Лесин ясен, а також пришвидшити роботи зі зняття облицювальної плитки на буд № 37 на вул. Лесі Українки.

Олександр Плісецький запитав Миколу Романюка, чи є кошти на встановлення лічильників обліку тепла у багатоквартирних будинках. Міський голова відповів, що на їх встановлення було передбачено 800 тисяч гривень, на минулій сесії ще додано 500 тисяч гривень. Уже встановлено лічильники у більше 50 будинків.

Також свої запити озвучили депутати Андрій Осіпов та Ігор Поліщук, а депутати фракції “Свобода” у міській раді зачитали заяву, у якій висловили стурбованість щодо упередженого розслідування подій, які відбулися 31 серпня біля Верховної Ради України.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ