До комунальної власності територіальної громади м. Луцька прийнято гуртожиток,розташований на вул. Привокзальна,13а

До комунальної власності територіальної громади м. Луцька прийнято гуртожиток,розташований на вул. Привокзальна,13а

01.10.15 15:46 0 603
Депутати на пленарному засіданні сесії міської ради прийняли рішення про безоплатне прийняття до комунальної власності територіальної громади м. Луцька гуртожитка, розташованого на вул. Привокзальна, 13а.

У ньому проживає велика кількість представників територіальної громади нашого міста. З метою забезпечення права цих осіб на приватизацію квартир у гуртожитку, тобто набуття ними права власності на займані ними кімнати (квартири), 14 серпня 2015 року загальними зборами акціонерів ПАТ «ЛВТШП «Волинь» було прийнято рішення про передачу у міську комунальну власність згаданого вище гуртожитка для подальшої приватизації його мешканцями.

Рішення було прийнято для забезпечення прав громадян на оформлення права власності на житлові приміщення у яких вони проживають, а саме, на приватизацію кімнат (квартир) гуртожитку на вул. Привокзальна, 13а їхніми мешканцями.

Жителі цього гуртожитку виявили бажання власними силами зробити ремонт, що є хорошим прикладом самоорганізації населення, а тому вони заслуговують на підтримку міської влади.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області в ...

КОМЕНТАРІ