В Луцьку “Здай кров заради життя"

В Луцьку “Здай кров заради життя"

01.10.15 13:01 0 605
Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Серце до серця» спільно з Литовським національним центром крові у вересні-грудні 2015 року організовує Міжнародний українсько-литовський конкурс малюнків «Здай кров заради життя».

Основними цілями і завданнями Конкурсу є: формування у дітей і молоді активної життєвої позиції, готовності брати участь у суспільному і культурному житті країни та на міжнародному рівні; популяризація ідеї добровільного безоплатного донорства крові в Україні та Литві; формування здорового способу життя серед дітей і молоді; підвищення значущості ідеї єдності дружніх країн в очах молодих учасників заради миру та майбутнього.

Конкурс відбудеться серед учнів 5-11 класів загальноосвітніх, позашкільних, студентів 1-5 курсів професійно-технічних, вищих навчальних закладів України і Литовської Республіки на тему: «Здай кров заради життя».

Конкурс проводиться в два тури. Перший тур організовують регіональні організаційні комітети (відповідно до Положення, що додається). Другий завершальний тур — Організаційний комітет, який формується Організаторами Конкурсу.

Підсумки фінального туру Конкурсу буде оголошено не пізніше 18 грудня 2015 року.

З Положенням можна ознайомитись тут.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: На Вінничині працівники ...

КОМЕНТАРІ