Кам’янець-Подільський : рятувальники тренувались ліквідовували умовну пожежу у готельному комплексі

Кам’янець-Подільський : рятувальники тренувались ліквідовували умовну пожежу у готельному комплексі

01.10.15 11:16 0 562
29 вересня на базі готельного комплексу філії ТОВ «7 днів» на вул. Соборна, 4 відбулось пожежно-тактичне навчання на тему: «Гасіння пожеж та ліквідація надзвичайних ситуацій в багатоповерхових будинках з масовим перебуванням людей». Основоною метою навчаннь було удосконалення навичок реагування оперативних служб на надзвичайні ситуації, а також відпрацювання взаємодії з черговим персоналом готельного комплексу.

За тактичним задумом, внаслідок короткого замикання електропроводки сталося загорання в номері на п’ятому поверсі. Площа пожежі на момент прибуття пожежно-рятувальних підрозділів складала 40 кв. м та продовжує збільшуватися, є потерпілі. Шляхи евакуації з будівлі сильно задимлені. Існує загроза для життя і здоров’я людей, які знаходяться на верхніх поверхах та самостійно не можуть покинути приміщення.

Рятувальники, які прибули на місце події, одночасно з гасінням умовної пожежі відпрацювали декілька способів порятунку людей з верхніх поверхів. Зокрема врятували потерпілих з 3-го поверху за допомогою трьохколіної висувної драбини, а з 8-го заручників пожежі евакуювали за допомогою автодрабини АД-30.

Підводячи підсумки навчання, начальник 2-го державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України у Хмельницькій області Олег Іванюк подякував за взаємодію та відзначив злагодженість роботи усіх аварійних служб міста.

2 Державний пожежно-рятувальний загін

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ