На Хмельниччині рятувальники навчали працівників освіти правилам пожежної безпеки

На Хмельниччині рятувальники навчали працівників освіти правилам пожежної безпеки

01.10.15 08:00 0 553
29 вересня рятувальники взяли участь у нараді з працівниками освіти Кам’янець-Подільського району. В заході брали участь керівництво відділу освіти та директори всіх загальноосвітніх навчальних закладів району.

Начальник групи з організації запобігання надзвичайним ситуаціям та заходів цивільного захисту по Кам’янець-Подільському району Віктор Клюс зупинився на основних причинах виникнення пожеж у побуті, а також звернув увагу присутніх на те, що в районі продовжують мати місце випадки пожеж з причини необережного поводження з вогнем, особливо небезпечне паління у ліжку.

Крім того рятувальники закликали освітян посилити інформаційно-роз’яснювальну роботу серед школярів та педагогів щодо дотримання вимог правил пожежної безпеки, застерегли від користування несправними електропобутовими приладами, несправним пічним опаленням та відкритим вогнем. Особлива увага зверталася на необхідності забезпечення закладів освіти первинними засобами пожежогасіння.

На завершення рятувальники навчили працівників освіти алгоритму дій у разі виникнення пожежі та нагадали, що необхідно уважно слідкувати за навантаженням електромережі, адже у прохолодну пору року коротке замикання все частіше стає причиною пожежі.

2 Державний пожежно-рятувальний загін

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області у ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ