У Чернігові соціальний хліб подешевшає на 5%

У Чернігові соціальний хліб подешевшає на 5%

01.10.15 12:18 0 533
Меморандум щодо підтримки стабільної цінової ситуації на соціальні сорти хліба у Чернігові підписали Чернігівський міський голова Олександр Соколов і керівники хлібопекарських, борошномельних підприємств Чернігова, аграрних підприємств Чернігівської області та однієї з найбільших торговельних мереж міста.

Згідно з документом, у Чернігові у торговельній мережі ТОВ "Альянс-Маркет", що налічує 34 магазини, вартість двох сортів соціального хліба "Дарницького" та "П'ятак" знижується на 5%. Зокрема, хліб "Дарницький" буде коштувати не більше 6,98 грн. (зараз ціна 7,38 грн.), а "П'ятак" – 5,98 грн. (6,36 грн.).

За словами О.Соколова, меморандум є прикладом соціального партнерства і ефективної співпраці представників різних ланок виробництва хліба. Зменшити вартість соціального хліба вдалося через зменшення логістичних витрат, уникнення посередників тощо. "З вдячністю хочу сказати про керівників, які погодилися оптимізувати витрати, аби знизити вартість соціально важливого продукту", - сказав міський голова. Він додав, що меморандум є відкритим і до нього можуть приєднатися представники інших підприємств.

Як зазначила директор ТОВ "Чернігівський хлібокомбінат" Ольга Заїка, підприємство планує постачати хліб у торговельні точки обласного центру у тих обсягах, що були і раніше. За необхідності, можливе їх збільшення. Щодня хлібокомбінат постачає до магазинів ТОВ "Альянс-Маркет" у Чернігові 3000 кг пшенично-житнього хліба "Дарницький" та 200 кг "П'ятака".

Меморандум діє із 1 жовтня до 31 грудня 2015 року. Його дія на 2016 рік може бути продовжена за згодою сторін.

Ірина Синельник
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ