На Житомирщині правоохоронці затримали розбійника,який з ножем напав на продавчиню магазину

На Житомирщині правоохоронці затримали розбійника,який з ножем напав на продавчиню магазину

01.10.15 11:24 0 552
Працівники Радомишльського РВ УМВС упродовж години встановили особу та затримали чоловіка, який увечері увірвався до місцевої крамниці, та, погрожуючи ножем працівниці, викрав з каси гроші. Розпочато досудове розслідування.

29 вересня близько 21.15 до чергової частини Радомишльського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що до місцевої лікарні звернулась жінка з численними порізами, отриманими унаслідок нападу невідомого.

Працівникам слідчо-оперативної групи 21-річна поранена розповіла, що працює у продуктовому магазині, розташованому неподалік. Жінка вже прибирала у торгівельному закладі, готуючись його зачинити, як раптом усередину забіг незнайомець та, погрожуючи ножем, став вимагати гроші.

Продавчиня спробувала чинити опір та намагалася вибити у нападника ніж. У ході сутички той наніс їй порізи на долонях, нозі та животі. Зловмисник дістався до каси, вихопив звідти близько 500 гривень «розмінних» грошей та втік.

Жінка самостійно дісталася до лікарні, де їй надали необхідну медичну допомогу та звідки повідомили до міліції про подію. Нині стан постраждалої задовільний.

У ході з'ясування всіх обставин правоохоронці встановили, що нападником може бути житель району, який раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності. За місцем проживання 36-річного чоловіка працівники міліції вилучили низку речових доказів, у тому числі ніж та гроші.

- За фактом розбійного нападу розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 187 Кримінального кодексу України, - повідомив т.в.о. начальника Радомишльського РВ УМВС Сергій Блоцький. – Чоловіка затримано у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу. Нині вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу.

Нападнику загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі.

Прес-служба УМВС

України в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ