Рятувальники Рівненщини підбили підсумки роботи за 9 місяців

Рятувальники Рівненщини підбили підсумки роботи за 9 місяців

01.10.15 16:58 0 566
30 вересня, під головуванням начальника ГУ ДСНС у Рівненській області Сергія Крука відбулася нарада з керівниками структурних підрозділів Головного управління та районних і міських служб цивільного захисту. Учасники заходу обговорили основні питання службової діяльності Служби порятунку Рівненщини на протязі 9-ти місяців поточного року.

За словами очільника обласної Служби порятунку, протягом звітного періоду робота підрозділів Головного управління ДСНС була направлена на недопущення виникнення надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, зменшення їх негативного впливу, впровадження широкого комплексу заходів щодо захисту населення і територій, а також на оперативне реагування на надзвичайні події та пожежі з метою виконання завдань за призначенням. В ході засідання полковник служби цивільного захисту Сергій Крук окремо звернув увагу всіх присутніх керівників служб на питанні підготовки до проведення місцевих виборів 25 жовтня цього року. «Вже необхідно встановити тісну взаємодію з місцевими органами виконавчої влади, органами внутрішніх справ задля вирішення всіх питань щодо гарантування пожежної безпеки на період проведення місцевих виборів», - зазначив начальник ГУ ДСНС області.

Серед інших питань, про які йшлося на підсумковій нараді – стан роботи щодо створення нових команд місцевої пожежної охорони, підготовка підрозділів до опалювального періоду, діяльність державних аварійно-рятувальних служб, обслуговування потенційно-небезпечних об’єктів, стан фінансування та матеріально-технічного забезпечення підрозділів Служби порятунку області, кадрове забезпечення та протидія корупції, робота з вимушено переміщеними громадянами тощо.

Про причини недоліків та стан їх усунення звітували керівники окремих районних підрозділів ГУ ДСНС.

Підбиваючи підсумки наради, начальник Головного управління Сергій Крук озвучив основні завдання до кінця поточного року, поставлені керівництвом ДСНС України, серед яких першочерговим є забезпечення готовності органів та підрозділів цивільного захисту Рівненської області до реагування на надзвичайні ситуації осінньо-зимового періоду, а саме: підготовка техніки та спорядження, уточнення розрахунків, удосконалення взаємодії з аварійними підрозділами інших органів влади, підготовка пунктів обігріву, пересувних електростанцій, а також власної бази до функціонування в зимовий період.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині валерій ...
Наступна новина: Волинські ...

КОМЕНТАРІ