У Рівненській області рятувальники продовжують проводити тактико-спеціальні навчання на об'єктах з масовим перебуванням людей

У Рівненській області рятувальники продовжують проводити тактико-спеціальні навчання на об'єктах з масовим перебуванням людей

01.10.15 14:01 0 599
29 вересня на території Олександрійської загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів, що в Рівненському районі, особовим складом 3-ї державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС у Рівненській області були проведені тактико-спеціальні навчання на тему: «Гасіння пожеж та проведення рятувальних робіт в навчальних закладах».

Відповідно до тактичного задуму, у рекреаційному приміщення школи – інтернату, внаслідок порушення правил пожежної безпеки виникла пожежа. На момент виникнення загоряння в будівлі школи знаходиться 120 осіб.

Персонал об’єкту повідомивши Службу порятунку про надзвичайну подію розпочав самостійно боротьбу з вогнем та евакуацію учнів і матеріальних цінностей. Тим часом черговий підрозділ вогнеборців, що прибув на місце пожежі, задіяв на гасіння умовної пожежі водяні стволи, а також подали воду на захист сусідніх приміщень. Всі учні були евакуйовані у безпечне місце. Протягом 20 хвилин умовна пожежа була ліквідована.

Також у ході проведення ТСН було перевірено джерела зовнішнього протипожежного водопостачання, зокрема пожежні гідранти, що знаходяться на території закладу, проведено коригування відповідної документації.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Выбор детского велосипеда
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ