У Львівській області в Буському районі правоохоронці виявили у лісі трьох чоловіків,які варили опій

У Львівській області в Буському районі правоохоронці виявили у лісі трьох чоловіків,які варили опій

01.10.15 09:51 0 558
Працівники Буського райвідділу міліції 28 вересня під час відпрацювання району з метою профілактики правопорушень, виявили у лісосмузі неподалік одного із сіл підозрілу компанію.

Троє чоловіків розклали багаття і на відкритому вогні готували щось схоже на екстракційний опій. Біля них лежав поліетиленовий пакет із залишками макової соломки, паперовий згорток з речовиною, схожою на марихуану, пляшка з рідиною, яка мала запах розчинника, та кілька одноразових шприців. Усі ці речові докази вилучені та скеровані до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру для проведення експертизи.

Як з'ясували правоохоронці, наркотичну речовину в лісі варили мешканці Буська, двом з яких вже виповнилося 27 років, а одному (раніше судимому) – 37 років.

Вчинене ними кваліфікується ч.1. ст.309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Прес-служба ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині міліція ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ