В Закарпатській області керівник Тячівської міліції зустрівся з журналістами

В Закарпатській області керівник Тячівської міліції зустрівся з журналістами

01.10.15 13:01 0 524
Начальник Тячівського РВ УМВС Павло Маскалюк провів зустріч з місцевими журналістами Людмилою Кричфалушій, Ольгою Фіцай та Наталею Маджарою.

В ході розмови головний міліціонер Тячівщини розповів про роботу міліції в період передвиборчої компанії та акцентував увагу на покращенні співпраці зі ЗМІ.

Павло Маскалюк нагадав, що в 2014 році було внесено зміни до Кримінального Кодексу України відповідно до яких посилено відповідальність за порушення виборчого права та підкуп виборців. Міліція поза політикою, тож основним завданням правоохоронців є забезпечення охорони громадського порядку під час виборчого процесу.

Журналістів цікавило яким чином правоохоронці нестимуть службу під час виборів, тож керівник райвідділу розповів, що працівники міліції заступають на виборчі дільниці з моменту отримання виборчих бюлетенів і охороняють їх аж до дня голосування. Після того як громадяни проголосують, правоохоронці супроводжуватимуть членів комісії разом з бюлетенями допоки їх не здадуть в Обласну виборчу комісію. Зараз для залучення на всі виборчі дільниці не вистачає близько 70 правоохоронців, тож можливий варіант, що залучатимуться працівники з інших служб (ДСНС, прикордонники).

Інформація Тячівського РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Житомирщині ...
Наступна новина: В Луцьку “Здай кров заради ...

КОМЕНТАРІ