В Закарпатській області перечинські міліціонери знищували наркотики

В Закарпатській області перечинські міліціонери знищували наркотики

01.10.15 10:09 0 561
У Перечинському райвідділі міліції спільно з представниками МРВ УСБУ та суду знищено наркотичні речовини, вилучені як речові докази по кримінальним провадженням, розслідуваним слідчими райвідділу.

У Перечинському райвідділі міліції було знищено наркотичні речовини, вилучені правоохоронцями як речові докази у кримінальних справах. Про виконання рішень суду по знищенню речових доказів, працівники Перечинського райвідділу міліції спалили наркотичні засоби, серед яких були особливо-небезпечні наркотичні засоби марихуана, макова солома та рослини маку снотворного.

Знищення наркорослин проводилося в присутності представників Перечинського МРВ УСБ України в Закарпатській області , та Перечинського районного суду спеціально створеною комісією з числа співробітників Перечинського РВ УМВС.

Рослини маку, стебла конопель, марихуана - було знищено шляхом спалення у вогні. Таким чином з незаконного обігу було назавжди вилучено наркотики не на одну тисячу гривень. І тепер це наркотичне зілля вже нікому і ніколи не завдасть шкоди ...

Перечинський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернігів: КП «Шкільне» ...

КОМЕНТАРІ