В Закарпатській області правоохоронці Мукачева зустрілися з учнями ліцею

В Закарпатській області правоохоронці Мукачева зустрілися з учнями ліцею

01.10.15 12:30 0 508
Міліціонери розповіли ліцеїстам про відповідальність неповнолітніх за вчинення правопорушень, шкідливий вплив алкоголю та цигарок.

Днями до учнів Мукачівського аграрного ліцею завітали працівники кримінальної міліції у справах дітей Мукачівського міськвідділу міліції. Оперуповноважений Володимир Рипич провів лекцію щодо попередження правопорушень серед молоді. Також правоохоронець озвучив статистику кримінальних правопорушень, скоєних неповнолітніми, та розповів підліткам, з якого віку настає кримінальна, адміністративна відповідальність.

Чималу увагу правоохоронець приділив проблемі тютюнопаління, наркозалежності та вживання алкогольних напоїв, навівши конкретні життєві приклади згубного впливу шкідливих звичок. Окремо зупинився на правопорушеннях, які найчастіше вчиняють підлітки.

Зустріч відбувалася у формі діалогу. Кожен учень отримав змістовні відповіді на свої запитання та цінні поради від правоохоронця. Адже будь-який необдуманий вчинок молодої людини згодом може перекреслити її долю.

За словами учня третього курсу Віталія, такі зустрічі дисциплінують молодь, змушують задуматися над своєю поведінкою. Правоохоронці не лише застерігають, а й дають цінні поради молодому поколінню.

Інформація Мукачівського МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку працівники ...
Наступна новина: Зустріч з рятувальниками у ...

КОМЕНТАРІ