Активісти органів самоорганізації населення до Дня міста отримали подяки та премії,а дві чернівчанки – квартири

Активісти органів самоорганізації населення до Дня міста отримали подяки та премії,а дві чернівчанки – квартири

02.10.15 15:51 0 579
Подяки міського голови до Дня міста отримали найбільш активні голови будинкових і квартальних комітетів. Їх відзначено на зустрічі з міським головою Олексієм Каспруком у сесійній залі міської ради. Медаль «На славу Чернівців» Олексій Каспрук вручив заступнику голови Першотравневої районної ради Івану Фальосі, який служить громаді міста понад 20 років.

Приємним сюрпризом для двох чернівчанок, одна з яких перебувала на квартирному обліку 41, а друга – 33 роки, стало вручення ордерів на квартири.

«На цій будівлі, на прапорі нашого міста мудре гасло « Спільними зусиллями». Під цим гаслом ми живемо і працюємо, воно дуже точно передає, чому для міста так важливо мати активні, дієві органи самоорганізації населення. Бо лише спільними зусиллями ми можемо творити добрі справи, вирішувати проблеми, робити наше місто більш комфортним, зручним для чернівчан», – зазначив міський голова Олексій Каспрук.

Він розповів про програму доступного житла та програму енергозаощадливих кредитів, які розпочинають працювати в Чернівцях і до участі у яких запрошуються органи самоорганізації населення.

На зустрічі йшлося також про гострі проблеми життєдіяльності міста та недоліки в роботі комунальних служб, які потребують усунення. Більшість зауважень та пропозицій було взято до виконання комунальниками.

Традиційно до Дня міста районні у місті ради вручили премії найбільш активним керівникам органів самоорганізації населення.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ