Чернівці: Підопічні “Турботи” отримають 100 продуктових наборів та матеріальну допомогу до Дня міста

Чернівці: Підопічні “Турботи” отримають 100 продуктових наборів та матеріальну допомогу до Дня міста

02.10.15 14:04 0 570
На черговому засіданні міської соціальної комісії з питань обслуговування Чернівецьким комунальним територіальним центром соціального обслуговування «Турбота» розглянуто звернення громадян щодо звільнення їх від плати за соціальне обслуговування у структурних підрозділах центру.

Членами комісії було прийнято рішення про звільнення 4 громадян від плати за соціальне обслуговування комунальним центром «Турбота».

Також, до Міжнародного Дня людей похилого віку та в межах заходів до Дня міста погоджено видачу 100 продуктових наборів одиноким підопічним відділення соціальної допомоги вдома, 73 підопічним віком понад 90 років матеріальну допомогу в розмірі 100 грн., та проведення благодійного обіду на 60 підопічних за рахунок коштів спеціального фонду центру «Турбота». Для учасників міської спартакіади інвалідів-спинальників «Мрія», яка відбудеться 7 жовтня 2015 р. в спортивному комплексі «Олімпія», погоджено транспортну допомогу від центру «Турбота» та виділення подарунків всім учасникам.

Крім цього, комісією погоджений список громадян, які за період з 25.07.2015 р. по 29.09.2015 р. наказами були взяті на безкоштовне та платне обслуговування структурними підрозділами центру «Турбота» та список підопічних, які перебували на обслуговуванні та зняті з різних причин за вищевказаний період.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ