В Житомирській області сергій Машковський привітав освітян зі святом.

В Житомирській області сергій Машковський привітав освітян зі святом.

02.10.15 12:27 0 543
Напередодні Дня працівників освіти голова Житомирської обласної державної адміністрації привітав педагогів зі святом.

«Педагогічний колектив Житомирщини – потужний і висококваліфікований. На в області працює близько 18 тис. педагогів. Зусиллями кожного освітянина – учителя, вихователя, викладача, майстра формується майбутнє», - сказав він. Керівник області наголосив, що головне завдання для вчителя – дати дітям не лише знання, а й навчити вчити, творчо мислити, самостійно робити висновки.

Сергій Машковський подякував вчителям за патріотичне виховання: «Події останнього року кардинально змінили свідомість наших дітей, як ніколи зріс патріотичний дух, можливо вперше за всю історію незалежної України молоді громадяни усвідомлено і захоплено співають національний гімн, гордо піднімають український прапор, допомагають українським бійцям. І це ваша заслуга. Діти вірять вам і значною мірою формуватимуться на тих ідеалах, які ви проповідуєте», - сказав керівник області.

Сергій Машковський нагородив кращих педагогів почесними грамотами облдержадміністрації та вручив нагороду «Заслужений вчитель України».

Освітян області також привітали голова обласної ради Віталій Француз, начальник управління освіти і науки облдержадміністрації Вадим Калінін.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ