На Вінничині керівникам виправної установи оголошено про підозру в отриманні неправомірної вигоди

На Вінничині керівникам виправної установи оголошено про підозру в отриманні неправомірної вигоди

02.10.15 17:27 0 742
Слідчим відділом прокуратури Вінницької області повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.368 КК України (одержання неправомірної вигоди службовою особою, яка займає відповідальне становище, за попередньою змовою групою осіб, яке поєднане з її вимаганням) п'ятьом посадовцям вінницької виправної установи.

Як повідомлялося раніше, працівниками прокуратури області та управління протидії злочинності у сфері економіки були викриті

службові особи пенітенціарної служби, які систематично одержували неправомірну вигоду за створення, всупереч передбачених законодавством режиму утримання, “комфортних” умов для засуджених.

Начальнику установи, його першому заступнику, начальнику та двом старшим інспекторам відділу оголошено про підозру в отриманні неправомірної вигоди.

Тривають слідчі дії.

Правопорушникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.

Вирішується питання щодо обрання підозрюваним запобіжних заходів та відсторонення їх від займаних посад.

Прес-служба УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: на Іршавщині ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ