Прикарпатські рятувальники провели своїх колег на заслужений відпочинок

Прикарпатські рятувальники провели своїх колег на заслужений відпочинок

02.10.15 08:05 0 560
Позаду – довгі роки потрібної і важливої служби, колосальний життєвий досвід. Попереду – життя на заслуженому відпочинку.

Працівники Управління ДСНС в Івано-Франківській області провели на заслужений відпочинок своїх колег: начальника оперативно-координаційного центру Управління ДСНС в області полковника служби цивільного захисту Степана Івановича Войтківа, начальника відділу персоналу Управління ДСНС в області підполковника служби цивільного захисту Дмитра Дмитровича Мариневича, головного інспектора відділу державного нагляду (контролю) у сфері пожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту Управління ДСНС в області підполковника служби цивільного захисту Володимира Михайловича Шкромиду, помічника начальника чергової зміни оперативно-координаційного центру Управління ДСНС в області майора служби цивільного захисту Олега Васильовича Кручая, помічника начальника чергової зміни оперативно-координаційного центру Управління ДСНС в області майора служби цивільного захисту Зеновія Миколайовича Глушкевича, заступника начальника центру забезпечення діяльності Управління ДСНС в області майора служби цивільного захисту Василя Володимировича Найду, заступника начальника державного пожежно-рятувального поста смт. Ворохта капітана служби цивільного захисту Андрія Миколайовича Приблуду.

За десятиліття кожен із них вніс у рідну службу не лише свою бездоганну працю, а й частину душі. Вони не тільки виконували функційні обов’язки, але й виховували, наставляли на правильний шлях не одне покоління молодих працівників, робили усе для того, щоб пожежно-рятувальні підрозділи діяли чітко та злагоджено, запобігаючи, рятуючи та допомагаючи людям долати наслідки різноманітних надзвичайних ситуацій.

Ледь не усі молоді пенсіонери – випускники Львівського пожежно-технічного училища МВС України. Саме у стінах цього навчального закладу вони вивчали ази непростої професії і звичайної людської мудрості, зрозуміли, що таке офіцерська честь, упевнились, що вибрали дійсно свій життєвий шлях. Володимир Михайлович Шкромида закінчив Івано-Франківський державний технічний університет нафти і газу.

Начальник оперативно-координаційного центру Управління ДСНС в області полковник служби цивільного захисту Степан Іванович Войтків розпочав свою трудову діяльність на посаді інспектора служби держпожнагляду Галицького районного відділу УДПО УМВС України в Івано-Франківській області. За довгу та сумлінну службу у 2007 році нагороджений нагрудним знаком МНС України «Кращому працівникові пожежної охорони», а у 2010 – нагрудним знаком Держпожбезпеки «За заслуги в забезпеченні протипожежного захисту ІІ ступеня».

Начальник відділу персоналу Управління ДСНС в області підполковник служби цивільного захисту Дмитро Дмитрович Мариневич розпочав службу на посаді начальника караула СДПЧ-16 м. Надвірна. Саме досконале знання роботи пожежника, досвід та життєва мудрість допомагали йому підбирати кваліфіковані кадри для роботи у пожежно-рятувальній службі.

Головного інспектора відділу державного нагляду (контролю) у сфері пожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту Управління ДСНС в області підполковника служби цивільного захисту Володимира Михайловича Шкромиду колеги знають та поважають як людину освічену і мудру. З ним радяться не лише у службових, але й у життєвих питаннях. За високий професіоналізм у 2009 році Володимир Михайлович нагороджений нагрудним знаком МНС України «Кращий працівник пожежної охорони».

Локалізація та ліквідація наслідків пожеж та інших надзвичайних ситуацій, врятовані людські життя – за плечима у помічника начальника чергової зміни оперативно-координаційного центру Управління ДСНС в області майора служби цивільного захисту Олега Васильовича Кручая та помічника начальника чергової зміни оперативно-координаційного центру Управління ДСНС в області майора служби цивільного захисту Зеновія Миколайовича Глушкевича. Недоспані тривожні ночі, бурхливі, сповнені подій дні нелегкої служби назавжди залишаться у їхній пам’яті як непроста, однак важлива, сповнена змістом та відчуттям виконаного обов’язку, частина життя. Завжди допомагали у роботі професійність, вражаюча холоднокровність, спокій, самовладання, витримка за будь-яких обставин та людяність.

Сумлінно та віддано служив у лавах пожежно-рятувальної служби і заступник начальника центру забезпечення діяльності Управління ДСНС в області майор служби цивільного захисту Василь Володимирович Найда. Він жодного разу не пожалів, що обрав своєю професією саме таку роботу.

Заступник начальника державного пожежно-рятувального поста смт. Ворохта капітан служби цивільного захисту Андрій Миколайович Приблуда ліквідовував пожежі у гірській місцевості. Він, як ніхто, розуміє, наскільки непростою, проте почесною, є професія вогнеборця.

Молодих пенсіонерів щиро привітав начальник Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в області полковник служби цивільного захисту Володимир Володимирович Чернецький. Він подякував їм за високий професіоналізм, сумлінне виконання своїх обов’язків і побажав їм міцного здоров’я, сімейного затишку, достатку, благополуччя і мирного неба над головою та вручив їм вітальні адреси.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернівецька філармонія ...

КОМЕНТАРІ