Івано-Франківська область: рятувальники шукають заблукалого грибника

Івано-Франківська область: рятувальники шукають заблукалого грибника

02.10.15 12:53 0 539
29 вересня о 19:45 до богородчанських рятувальників надійшло повідомлення про те, що в лісовому масиві поблизу села Гута Богородчанського району заблукав 54-річний житель села Радча Тисменицького району. Чоловік із групою товаришів пішов збирати гриби та не вийшов у визначений час до автомобіля.

Для проведення пошуків заблукалого грибника було залучено 6 людей державного пожежно-рятувального поста села Гута, п’ятеро гірських рятувальників Яремчанського пошуково-рятувального відділення та 30 лісників і єгерів Солотвинського ДЛГ. Станом на 23:00 29 вересня грибника на знайдено.

Пошуки продовжилися 30 вересня о 07:30. Впродовж дня п’ятьма пошуково-рятувальними групами було обстежено лісові масиви в урочищах Лисець, Шетри, Мала Лопушка, Підклива, Журавна, Межирики поблизу села Гута Богородчанського району. До пошукових робіт було залучено троє богородчанських рятувальників, п’ятеро працівників державного пожежно-рятувального пункту села Гута, п’ятеро рятувальників гірського пошуково-рятувального відділення міста Яремче, чотири кінологи з трьома собаками кінологічного відділення ВГР(АР)З У ДСНС в області та 20 лісників ДО резиденція «Синьогора».

Станом на 20:00 пошуки заблукалого грибника призупинені. Чоловіка не знайшли. Пошуково-рятувальні роботи будуть відновлені зранку першого жовтня.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку у міській раді ...
Наступна новина: м. Чернігів: вогнеборці ...

КОМЕНТАРІ