В Ужгороді посадовці міськради уклали договір на 270 тис грн з підприємством,яке припинило свою діяльність – прокуратура розпочала кримінальне провадження         

В Ужгороді посадовці міськради уклали договір на 270 тис грн з підприємством,яке припинило свою діяльність – прокуратура розпочала кримінальне провадження     

02.10.15 10:48 0 511
Прокуратурою міста Ужгорода внесено відомості до ЄРДР та розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 364 КК України (зловживання владою або службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки), щодо службових осіб департаменту міського господарства Ужгородської міської ради.

Як повідомив прокурор міста Ужгорода Іван Зарева встановлено, що вказані службові особи всупереч вимог Закону України «Про здійснення державних закупівель», визнали переможцем відкритих торгів товариство з міста Мукачево, яке припинило свою діяльність до початку процедури розкриття цінових пропозицій та уклали з ним договір про закупівлю послуг за державні кошти на загальну суму понад 270 тис. грн.

В подальшому, у відповідному договорі про закупівлю послуг за державні кошти службовими особами департаменту міського господарства Ужгородської міської ради змінено реквізити підрядника за договором на реквізити іншого товариства, яке взагалі не брало участі у відкритих торгах та фактично не відповідало кваліфікаційним критеріям до учасника відповідних торгів.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні доручено МВ Ужгородського УМВС України в Закарпатській області, хід якого перебуває на контролі прокуратури міста Ужгорода.

Відділ організації прийому громадян,

розгляду звернень, запитів та зв’язків з громадськістю

прокуратури Закарпатської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: В Чернігівській області ...

КОМЕНТАРІ