В Закарпатській області керівник іршавської міліції Юрій Огняник завітав у сільську школу

В Закарпатській області керівник іршавської міліції Юрій Огняник завітав у сільську школу

02.10.15 08:10 0 571
В.о.начальника Іршавського райвідділу міліції підполковник Юрій Огняник спілкувався з педагогами та учнями школи в селі Луково, де навчається 167 учнів.

З метою попередження правопорушень та злочинів, які можуть вчинити неповнолітні, очільник Іршавського райвідділу міліції Юрій Огняник провів з учнями старших класів Луківської ЗОШ обговорення даної проблеми. До слова, гість відразу ж зауважив, що учні школи є справжніми патріотами України, адже ті прийшли на зустріч з міліціонером у вишиванках.

Юрій Васильович розповів учням про працівників міліції, які зараз знаходяться в зоні АТО на сході нашої країни.

Окрему увагу керівник міліції приділив питанню протидії наркоманії, палінню та вживанню алкоголю неповнолітніми. Юрій Васильович поцікавився, як діти ставляться до товаришів, які курять та вживають алкоголь. Тут виникла справжня дискусія, і всі прийшли до єдиного висновку, що здоровий спосіб життя відкриває можливості та перспективи досягнень у майбутньому.

Учні дізнались про причини та умови, що штовхають дітей на необдумані вчинки, за які потім вони потрапляють на облік у кримінальну міліцію у справах дітей, підпадають під адміністративну та кримінальну відповідальність, а в результаті калічать своє молоде життя та майбутнє. Школярам роз′яснили, що у разі допущення ними правопорушень відповідальність понесуть їх батьки.

У процесі бесіди з′ясувалося, що серед школярів є бажаючі стати справжніми полісменами, і вже навіть один із випускників школи ним став.

На завершення зустрічі в.о.начальника Іршавського райвідділу міліції Юрій Огняник зазначив, що зараз головне - зберегти мир в Україні. А правоохоронці зроблять все можливе, аби діти зростали сумлінними громадянами і не порушували Закон. Директор школи Ольга Хандра подякувала за цікаву зустріч і запросила Юрія Васильовича оглянути класи, показала шкільний музей, де зібрані старовинні речі.

Інформація Іршавського РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові у Золочівському ...
Наступна новина: В Тернополі сергій Надал ...

КОМЕНТАРІ