В Закарпатській області керівник перечинської міліції зустрівся з редакторами районів Великоберизнянщини та Перечинщини

В Закарпатській області керівник перечинської міліції зустрівся з редакторами районів Великоберизнянщини та Перечинщини

02.10.15 11:17 0 675
Начальник Перечинського РВ УМВС України в закарпатській області Анатолій Шкирта зустрівся з редакторами Володимиром Дорогіним (великоберезнянська газета «Карпатська Зірка») і Юрієм Ковачем (перечинська газета «Народне Слово»). Міліціонер проінформував про оперативну обстановку на території Перечинського та Великоберезнянського районів, розповів про роботу міліції у період передвиборчої кампанії.

Керівник райвідділу розповів, що працівники міліції заступають на виборчі дільниці з моменту отримання виборчих бюлетенів і охороняють їх аж до дня голосування. Після того як громадяни проголосують, правоохоронці супроводжуватимуть членів комісії разом з бюлетенями, допоки їх не здадуть в ОВК. Зараз для залучення на всі виборчі дільниці не вистачає правоохоронців, тож залучатимуться члени громадських формувань, пенсіонери ОВС та правоохоронці з інших служб.

Анатолій Шкирта нагадав, що в 2014 році було внесено зміни до статей Кримінального Кодексу України і, відповідно, посилено відповідальність за порушення виборчого права та підкуп виборців. Міліція поза політикою, тож основним завданням правоохоронців є забезпечення охорони громадського порядку під час виборчого процесу.

Це була перша зустріч нового очільника Перечинщини із журналістами, тож Анатолій Шкирта розповів кілька фактів зі своєї біографії. Сам родом із Воловеччини, проживає в Ужгороді. В органах внутрішніх справ служить з 1994 року. Перед призначенням у Перечин очолював Виноградівський РВ УМВС. Одружений, виховує двоє дітей.

Інформація Перечинського РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Луцьку обговорили План ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ