В Ужгороді по тривозі підняли батальйон оперативного реагування

В Ужгороді по тривозі підняли батальйон оперативного реагування

02.10.15 15:17 0 548
О 5й ранку по бойовій тривозі підняли батальйон оперативного реагування УМВС України в Закарпатській області. Закарпатські правоохоронці вчились швидкому реагуванню та злагодженості дій в екстремальних ситуаціях.

На території Ужгородського міськвідділу міліції проводились навчання батальйону оперативного реагування УМВС України в Закарпатській області, створеного за наказом начальника закарпатської міліції Сергія Князєва. Полковник особисто перевірив стан бойового підрозділу, оглянув техніку, екіпірування, озброєння та вказав на прорахунки.

Не всі бійці змогли вкластися у рамки відведеного часу. І хоч відповідно до нормативів міліціонери прибули вчасно, Сергій Князєв ставить перед правоохоронцями нові вимоги, вдвічі зменшивши час на збори. Від батальйону вимагається у найскоріші строки бути в потрібному місці Зважаючи на сьогодення та ситуацію на сході України, діяти треба блискавично. Часу на розкачку, роздуми, вагання не буде.. Наступне, над чим треба попрацювати – оснащення. Не всі бійці були екіпіровані належним чином. Батальйон доукомплектують необхідними речами.

«Наш батальйон продовжує роботу і готовий до виконання нових завдань. До наступного підйому по тривозі усунемо виявлені недоліки», - каже т.в.о заступника начальника управління громадської безпеки УМВС України в Закарпатській області Роман Ус.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівному вночі горів ...

КОМЕНТАРІ