В Закарпатській області на вибори в Іршаві залучать ветеранів міліції

В Закарпатській області на вибори в Іршаві залучать ветеранів міліції

02.10.15 16:57 0 589
На допомогу працівникам Іршавського райвідділу міліції у забезпеченні охорони громадського порядку під час виборчого процесу зголосилися колишні працівники міліції.

Нещодавно відбулась зустріч в.о.начальника Іршавського райвідділу міліції підполковника Юрія Огняника з представниками Іршавської ветеранської організації. Керівник міліції звернувся до ветеранів з проханням надати допомогу правоохоронцям по охороні громадського порядку під час виборів. Ветерани та пенсіонери погодились допомогти правоохоронцям.

Зокрема, своїм досвідом роботи на виборах поділився колишній дільничний інспектор Михайло Антолик, який працював у гірських селах Малий та Великий Раковець. Колишній інспектор ДАІ капітан міліції у відставці Петро Куруц розповів, як проходили вибори у селі Білки.

Голова районної організації ліквідаторів аварії на ЧАЕС Петро Штефаньо має чималий досвід роботи у міліції і теж погодився надати допомогу правоохоронцям під час виборів.

Підполковник міліції у відставці Андрій Худа нині є головою села Великий Раковець. Він розповів про хід передвиборчої компанії у селі та поділився досвідом з охорони громадського порядку на виборах.

- Ветерани та пенсіонери міліції знають добре, що таке забезпечувати охорону громадського порядку під час виборів. А тому, коли постало питання надати нам допомогу, то багато з них погодились на це, – каже в.о. начальника Іршавського райвідділу міліції підполковник Юрій Огняник.

Інформація Іршавського РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку родина Героя ...
Наступна новина: На Тернопіллі вода знову ...

КОМЕНТАРІ