Закарпатські правоохоронці викрили зловмисників,які "кинули" державу на три мільйони гривень

Закарпатські правоохоронці викрили зловмисників,які "кинули" державу на три мільйони гривень

02.10.15 13:11 0 568
Керівник та головний інженер одного з підприємств області, завищивши вартість та об′єми виконаних робіт із реконструкції водозахисних споруд, привласнили понад 3 мільйони гривень державних коштів.

Працівники слідчого управління УМВС області спільно з колегами з Управління протидії злочинам у сфері економіки УМВС задокументували діяльність злочинної групи.

Керівник та головний інженер одного з підприємств області, під час виконання підрядних робіт з реконструкції 8 водозахисних споруд протягом 2010 року, безпідставно завищили вартість та об'єми виконаних робіт на суму понад 3 мільйони гривень. У подальшому через рахунки підставних підприємців зловмисники «відмили» й привласнили ці державні кошти.

Посадовцям повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.5 ст.191 (Привласнення майна), ч.2 ст.366 (Службове підроблення), ч.1 ст.209 (Відмивання грошових коштів) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк до 12 років з конфіскацією майна.

З метою відшкодування державі завданих збитків, слідчий наклав арешт на майно підозрюваних на суму понад 6 мільйонів гривень.

Слідство у справі триває.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: м. Чернігів: вогнеборці ...
Наступна новина: Зміни до Закону України ...

КОМЕНТАРІ