У Луцьку відкрили пам’ятник Андрію Кузьменку

У Луцьку відкрили пам’ятник Андрію Кузьменку

02.10.15 09:42 0 629
У рекреаційній зоні “Сіті-парк” відбулося відкриття першого в Україні пам'ятника талановитому музиканту, лідеру групи “Скрябін” Андрію Кузьменку, який загинув 2 лютого 2015 року в автокатастрофі.

На відкриття пам'ятника приїхали батьки Андрія Ольга Михайлівна та Віктор Кузьмович, прибули Луцький міський голова Микола Романюк, підприємець Андрій Покровський, який був ініціатором встановлення монумента, прийшло багато шанувальників його творчості.

Ольга Михайлівна подякувала ініціаторам створення пам'ятника та усім, хто береже пам'ять про її сина та поділяє їхній біль. Вона розповіла, що Андрій Кузьменко з початком війни на сході України працював шаленими темпами, щоб заробити гроші на джип, інші потрібні речі для учасників АТО. Саме цей жахливий темп життя став причиною його смерті. Мати подякувала Андрію Покровському, міській владі та усім лучанам, які прийшли на відкриття пам'ятника.

Віктор Кузьмович сказав: “Дякую, що вшанували світлу пам'ять нашого сина. Він, коли вертався з концертів у Луцьку, розповідав, що волиняни, лучани - доброзичливі люди, переймався їхньою любов'ю. Син був веселою людиною, в його гуморі була частинка Волині. ” Батько Андрія Кузьменка акцентував на тому, що вони з дружиною переживають дуже важкі часи і лише хвиля любові до сина, яка прокотилася Україною, допомагає їм виживати.

Теплі слова вдячності батькам за те, що виховали сина-патріота, висловили Андрій Покровський та Микола Романюк. Адже на творчості “Скрябіна” уже виросло покоління і ще не одне покоління буде формувати свій світогляд. “Це історична подія для Луцька, Волині, України, адже це перший у нашій країні пам'ятник Андрію Кузьменку, улюбленцю малих і дорослих. Лучани любили і будуть любити Кузьму”, - сказав міський голова Микола Романюк.

Потім гурти “Фіолет” та “Санмай” виконували пісні із репертуару Андрія Кузьменка.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Івано-Франківська міська ...

КОМЕНТАРІ